Leder du efter en brugt elbil?

Har du, ligesom en stor del af danskerne efterhånden har, fået øjnene op for, hvor lækkert og nemt, det er at køre i en elbil? Hos Kongslund Automobiler gør vi processen så nem som muligt for dig ved at have et seriøst og varieret udvalg af brugte elbiler, så du kan finde din næste elbil hos os.

Med en brugt elbil får du både en bæredygtig og økonomisk fornuftig bil. Hos Kongslund Automobiler prioriterer vi både miljøet og dine behov, hvilket afspejler sig i vores sortiment af elbiler af høj kvalitet. Vi har et stort kendskab til diverse anerkendte mærker som Volkswagen, Skoda, Mercedes og Cupra, men har du udset dig en elbil af et andet mærke, hjælper vi dig selvfølgelig også gerne med at skaffe den hjem til dig.

Din partner i bilkøb

Med mange års erfaring i bilbranchen er Kongslund Automobiler din pålidelige partner, når det kommer til køb, salg, finansiering og vedligeholdelse af biler. Vi er dedikerede til at sikre, at alle vores brugte elbiler er omhyggeligt klargjorte og serviceret, før de når vores kunder. Derfor er vi også en del af 100% Autotjek, som giver dig både tryghed og sikkerhed.

Vores målsætning er tydelig: Vi handler i øjenhøjde med vores kunder og stræber efter fuld gennemsigtighed gennem hele købsprocessen. Hos os kan du være sikker på at føle dig tryg, når du køber din næste bil.

 

Har du spørgsmål til en brugt elbil?

Er du klar til at opleve fordelene ved en brugt elbil? Kontakt os i dag for yderligere oplysninger om vores aktuelle udvalg, finansieringsmuligheder og planlægning af en prøvetur. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte elbil, der opfylder dine behov og forventninger. Ring nu på telefon +45 42 64 62 18 eller send en mail til os på info@kongslundautomobiler.dk, eller besøg vores udstilling i Fredericia.