Brugte Cupra

Vi har solgt alle biler af denne type

Se alle vores biler her

Innovation og design fra spanske Cupra

Cupra er synonymt med førsteklasses design, kraftfuld præstation og avanceret teknologi, og vores udvalg skuffer ikke. Uanset om du leder efter en kompakt og sporty hatchback eller en rummelig SUV, kan vi finde den perfekte Cupra til dig.

Cupra laver nogle nye og innovative elbiler af meget høj kvalitet, som giver dig både et højt niveau af komfort for øget køreglæde og lang rækkevidde.

Vi har en meget bred ekspertise og erfaring inden for bilbranchen og med vores omhyggelige klargøringsprocesser kan du være sikker på, at hver Cupra i vores udstilling er i tip top stand.

 Find din næste Cupra hos Kongslund Automobiler

Vi har et solidt kendskab til både gamle og nye bilmærker, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Derfor er vi også en del af 100% Autotjek, som giver dig som kunde både tryghed og gennemsigtighed.
Vi sikrer, at hver bil lever op til vores høje standarder, før den når vores udstilling, og med vores konkurrencedygtige priser og fleksible finansieringsmuligheder kan vi skræddersy et tilbud til dig.
Besøg os i Fredericia i dag for at opleve vores imponerende udvalg af nyere brugte Cupra benzin og elbiler og lad os hjælpe dig med at finde din drømmebil. Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon +45 42 64 62 18 eller send en mail til os på info@kongslundautomobiler.dk, så hjælper vi dig med at finde din nye Cupra.