Køb din næste brugte Skoda hos Kongslund Automobiler i Fredericia

Leder du efter din næste bil? Hos Kongslund Automobiler er vi godt rustede til at kunne vejlede dig til at finde din næste nyere brugte bil. Vi har altid et bredt udvalg af diverse bilmærker, så vi kan tilbyde noget til langt de fleste behov.

Derfor har vi også et godt kendskab til Skoda, der flere gange er kåret som årets bil, og som laver biler af høj kvalitet til overkommelige priser.
Leder du efter en rummelig familiebil eller en mere kompakt løsning? Skoda har en stor variation i deres biler, og det kommer dig som køber til gode, fordi du kan være sikker på at finde en bil, der passer til dig.

 Nyere Skoda elbiler

Skoda laver nogle brugervenlige og komfortable elbiler, som sikrer dig både gode køreegenskaber og lang rækkevidde. Derfor går vi altid efter at have nyere elbiler fra Skoda på lager, så du kan få en fordelagtig elbil til en god pris.

Vi sikrer, at klargøringen er i top på hver Skoda, der forlader vores udstilling. Vores erfarne medarbejdere og teknikere har nøje gennemgået hver bil for at sikre, at den lever op til vores høje standarder for kvalitet og sikkerhed.
Hos Kongslund Automobiler kan du være sikker på at få gennemsigtighed i handlen, konkurrencedygtige priser og personlig service, når du skal finde din næste Skoda.

Vil du vide mere om vores udvalg af Skoda biler? Kontakt os på +45 42 64 62 18 eller send en mail til os på info@kongslundautomobiler.dk. Du er også meget velkommen til at besøge vores udstilling i Fredericia og lade os hjælpe dig med at finde den perfekte Skoda, der passer til dig og dit budget.