100% Autotjek forsikringer

100% Autotjek

Hos Kongslund Automobiler tilbyder vi også 100% Autotjek forsikringer, så du opnår en optimal sikkerhed og garanti for dit køb af bil hos os.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

100% Autotjek – Din sikkerhed for et trygt bilkøb

Vi er en del af 100% Autotjek for, at du som kunde kan føle dig helt tryg, når du køber brugt bil – uanset om du ved lidt eller meget om biler i forvejen. Når du køber en bil med et 100% Autotjek-stempel, får du nemlig sikkerhed for tryghed og kvalitet. Vi er med i et landsdækkende netværk af frie bilforhandlere, og vi opfylder en række krav og betingelser for at være med i konceptet. Som en del af konceptet, har vi tre grundlæggende værdier, som vi ikke går på kompromis med. På den måde er du sikret den bedst mulige oplevelse, når du køber ny, brugt bil hos os. Hver dag arbejder vi dedikeret for at leve op til vores høje standard, så når du køber brugt bil hos os, er du sikret:

  • Sikkerhed og tryghed i handlen
  • Veluddannede fagfolk og høj personlig service
  • Stort udvalg af biler

De tre punkter oven for er helt afgørende for, at du bliver glad og tilfreds med din nye bil, så du kan trille ud på vejen uden bekymringer.

Hvorfor købe en bil med en 100% Autotjek – brugtbilsforsikring?

For at bilen kan få et 100% Autotjek-stempel når du tilkøber en 100% Autotjek brugtbilsforsikring, har bilen gennemgået en brugtbilstest, hvor en uvildig synshal har gennemtjekket bilen på 46 punkter. Det er både en sikkerhed for dig og os. Vi har ingen interesse i at sælge dig en bil med skjulte defekter, da vi lever af tilfredse kunder.

Tre dækningsniveauer når du handler brugt bil

De forsikringsprodukter vi tilbyder i samarbejde med 100% Autotjek & Autoconcept, som du som kunde kan have mulighed for at tilkøbe har tre dækningsniveauer:

Basis – Xtra – Xtra+ *

*Hvilken brugtbilsforsikring kan jeg som kunde vælge til min nye brugte bil? *Regler for maks. alder og km ved indtegning og dækningsgrad ved de tre forskellige dækninger, spørg os!

  • Bilen er grundigt tjekket ud fra en brugtbilstest på 46 punkter
  • Der er minimum 12 måneder til næste syn
  • Du får alt at vide om den brugte bil, du overvejer at købe
  • Du får sikkerhed mod manipulation med kilometertælleren og sikkerhed mod skjult restgæld
  • Du kan få dit bilkøb finansieret hos os
  • Du kan tilkøbe forsikringer og vejhjælp
  • Du har mulighed for at tilkøbe en 100% Autotjek – brugtbilsforsikring på 12-24 eller 36 måneder

 

Se video om 100% autotjek

Kontakt os

Ny henvendelse