Søg blandt vores brugte biler i Fredericia

Vi har 25 biler på lager

Din søgning gav 25 resultater

Find et stort udvalg af lettere brugte biler hos os 

Hos os er kundetilfredshed et løfte. Vi stræber altid efter at sikre, at vores kunder får den bedst mulige oplevelse og et køb, de kan være trygge ved. Vi lægger enormt stor vægt på ordenlighed og gennemsigtighed, så alle vores kunder får en god oplevelse. Vi går langt for at imødekomme dine behov, lytte til dine ønsker og finde den rette bil til dig.
Vi sørger for, at du får professionel rådgivning gennem hele købsprocessen. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores biler. Hver bil gennemgår en omhyggelig inspektion for at sikre, at den lever op til vores høje standarder. Derudover tilbyder vi fuld åbenhed omkring bilens historie og stand, så du kan købe med tillid og ro i sindet.

Har vi ikke en brugt bil, der passer til dig, hjælper vi dig gerne med at finde den – Vores store netværk gør os i stand til at finde biler både i udlandet og i Danmark, som matcher dine krav.

 Vi er en del af 100% Autotjek

Hos Kongslund Automobiler er vi stolte af at være en del af 100% Autotjek ordningen. Det betyder, at vores biler gennemgår en grundig teknisk gennemgang af en uvildig synshal, der sikrer, at de lever op til de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed. Med 100% Autotjek får ekstra tryghed og sikkerhed i din købsoplevelse. Når du køber en bil hos os, kan du være sikker på, at den er blevet omhyggeligt inspiceret og godkendt af eksperter, der kun godkender biler i perfekt stand.

Med 100% Autotjek ordningen går vi også et skridt længere i vores bestræbelse på altid at gennemføre handler, hvor du som kunde ved, at der er styr på tingene og fuld gennemsigtighed i handlen.

Har du fundet drømmebilen i vores udvalg?

Har du spørgsmål til en af vores biler, ønsker du en prøvetur, eller har du brug for rådgivning omkring dit kommende køb? Så er du altid velkommen til at kontakte os hos Kongslund Automobiler. Vi står klar til at hjælpe dig med alt, hvad du måtte have brug for. Du kan besøge vores 700 kvm. store udstilling på vores adresse i Fredericia, eller du kan kontakte os via telefon på +45 42 64 62 18 eller e-mail ved at skrive til info@kongslundautomobiler.dk.