Finansiering hos Kongslund Automobiler

Finansiering

Kongslund Automobiler tilbyder attraktiv finansiering med markedets bedste vilkår.

Du kan nemt beregne og ansøge finansiering direkte på hjemmesiden på den konkrete bil du har kig på se biler til salg. Og ellers kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål omkring finansiering eller vil lave en ansøgning. 

Lån uden udbetaling

Går du og drømmer om en ny bil, men har ikke penge nok til udbetalingen? Eller vil du hellere bruge dine penge på noget andet end lige udbetaling til en bil? Så kan du naturligvis stadig blive godt kørende hos Kongslund Automobiler med et billån uden udbetaling.

Når du vælger at købe en bil uden udbetaling, skal du normalt betale en lidt højere rente end ved finansiering med udbetaling. Det skyldes, at finansieringsselskabet løber en højere risiko, i tilfælde af at du skulle blive ude af stand til at betale. Samtidig kræver de fleste finansieringsselskaber også en obligatorisk kaskoforsikring samt, at man ikke er registreret i RKI.

Med udbetaling

Ved et billån, med udbetaling, vil du normalt betale mindst 20% af bilens værdi i udbetalingen. Ved at lægge 20%, eller mere af bilens kontantpris, kan du nemlig få lånet til en markant bedre rente og i nogle tilfælde også billigere oprettelsesgebyr, fordi risikoen for långiver vil være lavere.

Oftest er det billigere at optage et billån i forbindelse med køb af ny bil, end at oprette lånet i sin bank. Det skyldes, at vi kan tilbyde dig bedre vilkår, da du både køber bilen og finansiering gennem os. Samtidig har vi også ofte kampagner på en lav rente i forbindelse med bestemte typer biler imellem os og vores samarbejdspartnere.

Når du finansierer igennem os

Din ansøgning om et billån hos os er ikke bindende. Når du sender din ansøgning til os, og den bliver godkendt, modtager du et lånetilbud. Det er først, når du har underskrevet lånedokumentet, at det er bindende.

Du kan derfor helt uforpligtende sende en ansøgning afsted for at se hvilket lån, vi er i stand til at tilbyde dig. Hvis det tilsendte tilbud ikke lever op til dine forhåbninger, kan du blot undlade at acceptere det.

Vi har valgt at gøre det på denne måde, fordi vi mener, at det giver dig de bedste forudsætninger for at træffe den rette beslutning for dig selv, når du skal ud og anskaffe en ny bil.

Kontakt os

Ny henvendelse