Leasing hos Kongslund Automobiler

Leasing

Hos Kongslund Automobiler tilbyder vi også leasing. Herunder kan du læse lidt om de forskellige leasingtyper, og du kan også se hvilke biler vi har som leasing på nuværende tidspunkt.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Flexleasing

Flexleasing er en form for finansiel leasing. hvor bilens pris ex. moms og afgift finansieres, og afgiften betales månedligt. Flexleasing bliver derfor også omtalt som finansiel leasing, hvor udtrykket Flexleasing dog oftest bruges i forbindelse med leasing af eksklusive sportsvogne, men samme model kan også anvendes til erhvervsleasing.

Den største forskel på Flexleasing kontra andre former, er at du forpligter dig til at anvise en køber (ej privat) til bilens restværdi ved endt leasing.

Ved Flexleasing afholder du selv alle udgifter der måtte være i perioden (service, dæk, forsikring mm.).

Erhvervsleasing

Erhvervsleasing er en af de mest almindelige former for flexleasing, da det giver store fordele i forhold til både beskatning og fleksibilitet af leasingaftalen.

Ved erhvervsleasing betaler dit firma eller arbejdsgiver alle udgifter i forbindelse med bilen, og ønsker du at bruge din firmabil privat, bliver du beskattet af fri bil.

Tænker du på at erhvervslease, er der flere fordele ved flexleasing, blandt andet:

  • Gunstig beskatning af fri bil: Bliver du beskattet, så kan der være en fordel i erhvervsleasing af en brugt bil. Beskatningen for biler ældre end tre år bliver beregnet ud fra handelsværdien og ikke nyprisen, og der kan derfor være mange penge at spare.
  • Derudover får man alle fordelene ved flexleasing med, dette inkluderer blandt andet lavere nedskrivning af afgiftsfri bil, lavere kapitalbinding og lavere risiko ved gensalg.

Kontakt os

Ny henvendelse